Biotermékek, melyek gyorsíthatják a fogyókúrád

A kókuszolaj

Fogyókúránk során a napraforgóolajat érdemes kókuszolajra cserélni. A sütést-főzést végezzük kókuszolajjal, salátáinkat pedig bolondítsuk meg pár csepp hidegen sajtolt olajjal, olívaolajjal, repceolajjal vagy akár napraforgóolajjal. Ügyeljünk arra, hogy - a változatosság jegyében - többféle olajat is fogyasszunk!

Biotermékek, melyek gyorsíthatják a fogyókúrád
 

A kókuszolajból nyert energiát a szervezet rögtön felhasználja. Ha kis mennyiségben használjuk, nem fogunk felesleges energiát bevinni, így az nem fog lerakódni. További előnye a kókuszolajnak, hogy hevítés hatására sem keletkeznek benne káros anyagok.

A stevia

A stevia a dél-amerikában őshonos növény, melyet édesítésre és sebgyógyításra használnak az ott élő népek már évszázadok óta. A stevia kiváló azon fogyókúrázók számára, akik nem akarnak lemondani az édes ízekről. A stevia ugyanis nullkalóriás és glikémiás indexe is nulla, tehát egy olyan édesítőről van szó, ami nem hízlal és nem emeli meg a vércukorszintet.

A nyírfacukor

A nyírfacukor vagy xilit egy olyan cukoralkohol, aminek a glikémiás indexe szintén nagyon alacsony, mindössze 7, ráadásul 40%-kal kevesebb kalóriát tartalmaz, mint a finomított cukor. A xilitet nyírfából és kukoricsutkából is elő lehet állítani. Fogyókúrázóknak és cukorbetegeknek egyaránt javasolt a cukrot xilitre cserélni.

Az eritrit

Az eritrit ugyancsak egy természetes édesítőszer, cukor, melasz vagy keményítő erjesztésével állítják elő. Az erjesztést nem patogén organizmusokkal végzik. Az erjesztett végterméket hevítéssel fertőtlenítik, majd ioncseréléssel, aktív szénnel és ultrafiltrálással megtisztítják és kristályosítják. Az eritrit édesítőereje 60-80%-os a cukoréhoz képest, így valamivel többet kell belőle használni, viszont glikémiás indexe 0, tehát egyáltalán nem emeli a vércukorszintet.

LIPO+ lapos hasgyógynövény koncentrátum 500ml

-19% LIPO+ lapos has gyógynövény koncentrátum 500ml

Hasra hízol? Puffadsz? Szabd át a legkényesebb testrészt! Azoknak fejlesztették, akiknek kritikus terület a has és a csípő! Hölgyek, Urak, itt nem csak a zsírok égetéséről van szó. A Lipo+ egy olyan haslapító koktél, ami béltisztító és bélflóra építő össz

Ár: 4290 Ft
5290 Ft
Megnézem

Winter Puridrenlúgosító 500ml

-28% Winter Puridren lúgosító 500ml

Az összes kiválasztószervet átmosó koncentrátum, a mi a vizeleten keresztül üríti ki az elraktározott salakanyagokat és savakat. Méregtelenít és lúgosít!

Ár: 3830 Ft
5290 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!