BeSlimmer kapszula rendeléseA fogyókúrás termékek

Hogyan fogyunk a kóladiótól?

(0/0)

kóladió fogyás

Miért érdemes a fogyókúránkat kóladió kivonattal támogatni?

Remek stimuláns
A kóladió koffein és teobromin kettős stimuláns tartalmának köszönhetően a központi idegrendszer működését serkenti. Úgy élénkít és növeli a teljesítőképességet, hogy nem okoz komoly függőséget és hatásának elmúlása nem vezet hangulatingadozásokhoz és rosszkedvhez.

Anyagcsere-serkentő
A kóladió-kivonat akár 118%-kal serkenti a metabolizmust, így szervezetünket energikusabbnak érezzük anélkül, hogy hamar megéheznénk.

Jó hatással van az emésztőrendszerre
A gyomor izmainak serkentésével több gyomorsav előállítására ösztönzi a gyomor-bélrendszert. Következésképpen az emésztés hatásfoka javul, megszabadulunk számos emésztési problémától, beleértve a székrekedést.

Segíti a fogyást
Segít lebontani a nemkívánatos zsírt és hozzájárul ahhoz, hogy negatív hatások nélkül tudjunk lefogyni. Az emésztés hatékonyabbá tételével, a zsírbontás fokozásával, az anyagcsere gyorsításával, az éhségérzet csökkentésével járul hozzá a fogyókúra sikerességéhez.

Jótékony a férfierőre nézve
A férfi impotencia sikeresen leküzdhető kóladió-kivonattal. Felerősíti a vérkeringést a nemi szervek területén, lágyítja a kemény artériákat, így normalizálja a nemi szervek működését.

Megvéd a fertőzésektől
A kóladió kivonata erősíti az immunrendszert. Kiváló antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, így megvédi szervezetünket a szabad gyökök káros hatásaitól. Antimikrobiális, antivirális és gyulladáscsökkentő hatásai révén védelmet nyújt a fertőzések ellen.

Értékelés
(0/0)
Értékelés Írása
Ez a név fog megjelenni a hozzászólásodnál!
Pl.: Nagyon egészséges, jó ár, stb.
Pl.: Csomagolás, kevésbé hatásos, stb.
Minimum 20 karaktert írj! Az elküldött értékelés perceken belül megjelenik az oldalon! (Kötelező).